Üdvözlöm a honlapomon!
Kedvenc fénykép-felvételeim tekinthetők meg ezeken az oldalakon, melyeket időről-időre bővítek. Remélem elnyerik az Ön tetszését is.
Köszönöm a látogatást, jó böngészést kívánok!
A kép: a fény emléke, melyet az árnyék őriz.”
RABINDRANATH TAGORE
Kb. 10 éves koromban kezdtem érdeklődni a fotózás iránt. 1972-ben történt a nagy fordulat, amikor nagybátyám előszőr látogatott haza, magával hozva “táskányi” Canon felszerelését. Emlékszem, maga volt a “csoda”. Több objektív, különféle szűrők, stb. Egy teljes tekercs Kodak filmet “ellőhettem”. Nagy élmény volt!
Nálunk akkor még csak hasonlót sem lehetett beszerezni, nem is beszélve az áráról. Cserélhető objektíves Praktika gép volt a vágyam, de csak orosz másolatára, egy Zenitre futotta. Menetes objektív-csatlakozása volt… Gimnáziumi éveim alatt a fotószakkör keretében, a sötétszobában még volt lehetőségem átélni a hívó tálcában előtűnő papírkép látványát…
Azóta felgyorsult a világ…
Kedvencem a lágy, impresszionista képvilág, de időnként szívesen készítek absztrakt felvételeket is.
Kiállítás, publikáció
Csodálatos világ, 2003. Önálló kiállítás.
Bronxi tündérkert, Fotó-Videó magazin 2001., III./1-2.
Hasselblad az űrben, Fotó-Videó magazin.
Képrendelés
Az oldalakon látható fényképek megrendelhetők. A választott képekre a kép címével és az utána zárójelben lévő azonosító számával lehet hivatkozni. Részletes információért kérem küldjön emailt az alábbi címre:
info.fotozom (at) gmail.com
Oldal Teteje